MainSign UpLogin
ANCIENT NORTH EAST Welcome Guest | RSS
Site menu

Our poll
Ko pēc jūsu domām vajadzētu serverī ieviest?
Total of answers: 137

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Монитор - статистика игровых серверов Ultima Online Top 100
Main » 2014 » August » 10 » PvP Questa un vispārēja PVP uzlabošana. (LV and RUS)
9:09 AM
PvP Questa un vispārēja PVP uzlabošana. (LV and RUS)

Sveiki.

Tātad pēc iepriekšējās dienas PvP Quest sapratu, ka serveri chaosu cīnītāju nemaz nav vai arī ir tik maz ,ka baidās nākt cīnīties par uzvaru PvP Quest. Tas pats arī attiecās uz parasto PVP!

Tā kā Orderi tagad ņem virsroku gan PvP Quest, gan vispārējā PvP , adminstrācija ir nolēmusi PvP quest laikā ap kristalu uzlikt sargus , kuri traucēs Order spēlētājiem nosist Kistālu, līdz ar to veicinot Chaosu nākšanu pvp un cīnīšanos par uzvaru, gvardu daudzums atkarīgs no Orderu daudzuma, kā arī ,ja sanāks daudz Choasu, Gm ņems nost sargus ,kas sargā kristālu, respektīvi, izveidzos līdzvērtību!

 

Par vispārējo PvP runājot , Moonglow tiks samazināts sargu  daudzums uz 20%. Respektīvi, tiks noņemti sargi tur ,kur viņu ir viss vairāk! Šāds sargu daudzums Moonglow teritorijā būs tik ilgi, kamēr chaosi nebūs līdzvērtīgi orderiem! Administrācija pieļauj domu, ka tagad visi order pāries par uz choas frakciju un domās ,ka tagad viss būs labi, NĒ! Viss būs pavisam citādāk, mēs vienkārši uzliksim atpakaļ Moonglow teritorijai visus sargus un samazināsim gan Knoss gan Cove teritorijas sargu dauduzmu par 20%. Tādējādi administrācija cīnās par līdzsvaru PvP.

Un tagad PvP Zinā - Knoss, Cove, Moonglow tiks nolikti akmeņi uz kuriem uzspiežot varēs saukt palīgā savas frakcijas biedrus.

 

 

Ar cieņu ANE Administrācija

 

 

После того, как мы провели свой первый PVP QUEST, получили множество жалоб,что CHAOS мало на сервере и они не хотят идти на мероприятие, и ORDER's выигрывают. И мы решили сделать посложнее для всех, поставив защитников кристала который нужно убить. Если баланс против двух фракций одинаков, Администратор убирает защитников кристала, и вы можете проводить драку без того, что, кто либо из посторонних NPC вам помешает.

Что бы наш основной PvP нравился игрокам, было решено из Moonglow города убрать 20% защитников, так как их было много.Они были убраны из тех мест, где их всегда было полным полно.
Администрация даёт понять что нам не всёравно на вас, и мы делаем всё возможное что бы вам нравилось здесь играть.
На териториях Knoss,Cove,Moonglow был поставлен камень, для того что бы вы могли звать игроков из своих фракций.

 

С уважением, администрация ANE сервера.

 

Views: 439 | Added by: Tanks | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar
Login form

Search

Calendar
«  August 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Entries archive

Copyright MyCorp © 2024
Free web hostinguCoz